Стало відомо, чим отруїли понад сотню росіян
За результатами епідеміологічного розслідування встановлено, що причиною групового отруєння стало вживання інфікованого сальмонелою салату
- Кубань
-
9 грудня 2016 11:36
Під час проведених лабораторних досліджень харчової продукції було виділено збудник сальмонельозу з м'яса курки виробництва ЗАТ "Пріосколье" (Білгородська область), передає Depo.Кубань з посиланням на "Югополіс".
Під час перевірки підприємства були виявлені численні порушення, в тому числі недотримання технологічного процесу на птахофабриці, порушення режимів мийки, дезінфекції інвентарю та обладнання. За результатами попередніх контрольно-наглядових заходів, був відзначений не повний обсяг виробничого лабораторного контролю продукції.
Нагадаємо, у Краснодарі кількість отруєних салатом перевищила 130 осіб.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань
Всі новини на одному каналі в Google News