Стало відомо, чим отруїли понад сотню росіян

За результатами епідеміологічного розслідування встановлено, що причиною групового отруєння стало вживання інфікованого сальмонелою салату

Стало відомо, чим отруїли понад сотню ро…

Під час проведених лабораторних досліджень харчової продукції було виділено збудник сальмонельозу з м'яса курки виробництва ЗАТ "Пріосколье" (Білгородська область), передає Depo.Кубань з посиланням на "Югополіс".

Під час перевірки підприємства були виявлені численні порушення, в тому числі недотримання технологічного процесу на птахофабриці, порушення режимів мийки, дезінфекції інвентарю та обладнання. За результатами попередніх контрольно-наглядових заходів, був відзначений не повний обсяг виробничого лабораторного контролю продукції.

Нагадаємо, у Краснодарі кількість отруєних салатом перевищила 130 осіб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme