На Росії куряче м'ясо "накачують" антибіотиками та небезпечними бактеріями

Куряче м'ясо на Росії виявилося небезпечним для життя

На Росії куряче м'ясо "накачують" а…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Югополіс", фахівці провели перевірку шести брендів, що випускають стегна курчат-бройлерів і виявили в них антибіотики, небезпечні бактерії і сліди ін'єкцій соляного розчину, який використовується для збільшення маси продукту.

У чотирьох марках знайшли неприпустиму кількість мікроорганізмів, в деяких випадках рівень показника був у 20-30 разів вищий за норму. Це може свідчити про порушення санітарних правил і технології виготовлення, термінів або температурних режимів зберігання і реалізації м'яса.

В продукції ще одного бренду знайшли бактерію лістерію, викликає важкі інфекційні захворювання - лістеріоз і сальмонельоз.

Деяка продукція, мала неприємний запах і була погано знекровлена.

Як повідомляв Depo.Кубань, російські пенсіонери збирають на смітнику продукти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme