На Росії куряче м'ясо "накачують" антибіотиками та небезпечними бактеріями
Куряче м'ясо на Росії виявилося небезпечним для життя
- Кубань
-
17 січня 2018 13:41
По темі:
На Кубані судитимуть педофілаЯк передає Depo.Кубань із посиланням на "Югополіс", фахівці провели перевірку шести брендів, що випускають стегна курчат-бройлерів і виявили в них антибіотики, небезпечні бактерії і сліди ін'єкцій соляного розчину, який використовується для збільшення маси продукту.
У чотирьох марках знайшли неприпустиму кількість мікроорганізмів, в деяких випадках рівень показника був у 20-30 разів вищий за норму. Це може свідчити про порушення санітарних правил і технології виготовлення, термінів або температурних режимів зберігання і реалізації м'яса.
В продукції ще одного бренду знайшли бактерію лістерію, викликає важкі інфекційні захворювання - лістеріоз і сальмонельоз.
Деяка продукція, мала неприємний запах і була погано знекровлена.
Як повідомляв Depo.Кубань, російські пенсіонери збирають на смітнику продукти.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань
Всі новини на одному каналі в Google News