На Росії зібралися виробляти елітний італійський сир

На Росії спрогнозували виробництво пармезану через три роки

Як передає Depo.Кубань із посиланням "Кубань 24", міністр сільського господарства Росії Олександр Ткачов повідомив, що на виробництво якісного продукту потрібно три роки.

"Я думаю, що це під силу нам. Але потрібно, щоб пройшов якийсь певний час. Вважаю, що через три роки ми побачимо досить сучасне виробництво таких сирів і будемо мати російський пармезан", - сказав Ткачов.

Ткачов додав, що виробництво пармезану - складний процес. Для цього потрібен спеціальне годування, вигул тварин, спеціальні технології виробництва.

Як повідомляв Depo.Кубань, уряд Росії вніс релігійні об'єкти в правила пожежної безпеки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme